Η ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ για >500λτ 1,33 € ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Βιομηχανικες λυσεις και φούρνοι αρτοποιίας
  • 6253
  • 0

Βιομηχανικες λυσεις και φούρνοι αρτοποιίας

Η εταιρεία KomisOil προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις προς βιομηχανίες με αυξημένες απαιτήσεις σε καύσιμα, προμηθεύοντας πετρελαϊκά προϊόντα άριστης ποιότητας σε Εμπορικούς Πελάτες.

Η πολυετής εμπειρία μας στην παροχή βιομηχανικών λύσεων μας βοηθά να κατανοούμε και να καλύπτουμε πλήρως τους πελάτες μας τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα καυσίμων, εξυπηρετώντας διάφορες ανάγκες, όπως, για παράδειγμα, παροχή πετρελαίου κίνησης ΕΚΟ για μονοφασικές και τριφασικές γεννήτριες και καυσίμων για τη λειτουργία των μηχανών αλλά και βιομηχανικών οχημάτων, τα οποία είτε σας παραδίδουμε με τα υπερσύγχρονα βυτιοφόρα μας είτε παραλαμβάνετε από τα πρατήριά μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αλλά και την τεχνογνωσία προκειμένου να μπορεί να δίνει άμεσες λύσεις σε κάθε ανάγκη που σχετίζεται με τα πετρελαϊκά είδη που χρειάζεται μία βιομηχανία. Έτσι, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης με ταχύτητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

Εφοδιάζουμε ακόμα και αυθημερόν φούρνους αρτοποιίας καλύπτοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες τους σε πετρέλαιο για την καθημερινή παραγωγή τους.

Με μικρά βυτιοφόρα μας, έχουμε τη δυνατότητα να εφοδιάζουμε φούρνους και άλλες επιχειρίσεις ακόμα και στις πιο μικρές γειτονιές της Αθήνας.


Κατασκευή Ιστοσελίδων emads.gr