Η ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ για >500λτ 1,33 € ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Καύσιμα Θέρμανσης από την KomisOil

Η KomisOil προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης με την παροχή πετρελαίου θέρμανσης με την εγγύηση ποιότητας της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, τον καθαρισμό δεξαμενής και την απαραίτητη συντήρηση του καυστήρα της πολυκατοικίας σας.

 • Πετρελαιο Θερμανσης

  Πετρελαιο Θερμανσης

  Η KomisOil σας παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, διακινώντας πετρέλαιο θέρμανσης αρίστης ποιότητας με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. Παράλληλα, αναλαμβάνει την συντήρηση του καυστήρα και τον καθαρισμό της δεξαμενής πετρελαίου γρήγορα και αποτελεσματικά.

 • Καθαρισμος δεξαμενων πετρελαιου

  Καθαρισμος δεξαμενων πετρελαιου

  Διασφαλίστε την άρτια λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση του καυστήρα της πολυκατοικίας σας με τον απαραίτητο καθαρισμό της δεξαμενής πετρελαίου. Εμπιστευθείτε την KomisOil για τον καθαρισμό της δεξαμενής σας σε όλη την Αθήνα, αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος.

 • Συντηρηση καυστηρα

  Συντηρηση καυστηρα

  Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τον έλεγχο και την συντήρηση του καυστήρα της πολυκατοικίας σας, διασφαλίζοντας την σωστή λειτουργία του. Η συντήρηση του καυστήρα πραγματοποιείται κάθε χρόνο και είναι υποχρεωτική για κάθε οικία, σύμφωνα με την αντίστοιχη νομοθεσία.

* Η ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ για >500λτ 1,33 €

Εξοφλήστε το πετρέλαιο θέρμανσης με πιστωτική κάρτα!
Τα βυτιοφόρα μας διαθέτουν ασύρματο μηχάνημα POS.

Κατασκευή Ιστοσελίδων emads.gr