Η ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ για >500λτ 1,33 € ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η εταιρεία KomisOil δραστηριοποιείται στο χώρο των πετρελαϊκών προϊόντων από το 1965 φροντίζοντας καθημερινά για τις ανάγκες των πελατών. Με σταθερά ανοδική πορεία, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο πρατηρίων καυσίμων, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στην Σίφνο, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το προφίλ της στην ελληνική αγορά. Εκτός από την λειτουργία των πρατηρίων, η Komisoil διαθέτει έναν ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων για την καλύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των καυσίμων της.

Με όραμα την ανάπτυξη και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών άριστης ποιότητας, η KomisOil με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο και διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, αναλαμβάνει την διαχείριση κτιρίων προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα αναγκών: πετρέλαιο θέρμανσης, διαχείριση πολυκατοικίας με μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων, καθαρισμό των δεξαμενών, συντήρηση καυστήρα και απολύμανση της πολυκατοικίας.

Σκοπός της KomisOil είναι κάθε νέα δραστηριότητα που αναλαμβάνει να αποτελέσει τη λύση, για όλους εσάς που ψάχνετε έναν αξιόπιστο, σοβαρό και υπεύθυνο συνεργάτη για να εμπιστευθείτε τις ανάγκες της πολυκατοικίας σας.

Η KomisOil διαθέτει δίκτυο πρατηρίων καυσίμων τόσο στην Αθήνα, στo Αιγάλεω και τον Άλιμο, καθώς και στη Σίφνο όπου μπορείτε να προμηθευτείτε καύσιμα άριστης ποιότητας: πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης με την εγγύηση της ΕΚΟ ΑΒΕΕ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

  • Άριστη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων
  • Οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για πολυκατοικίες
  • Ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις
  • Καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό
  • Έμφαση στην άμεση, φιλική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη
Εταιρεία πετρελαιοειδών KomisOil
Πρατήρια καυσίμων KomisOil
Εταιρεία πετρελαιοειδών - Αθήνα και Σϊφνος
Εταιρεία πετρελαιοειδών KomisOil
Σύγχρονα βυτιοφόρα για μεταφορά καυσίμων KomisOil
  • Από το 1965 δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, με την άριστη ποιότητα καυσίμων και υπηρεσιών, φροντίζοντας πάντα να παρέχουμε τις οικονομικότερες και αξιόπιστες λύσεις.

    Νικόλαος Κόμης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Προμηθευτείτε πετρέλαιο θέρμανσης ή γεμίστε το ρεζερβουάρ του οχήματός σας
στα βενζινάδικα μας σε Αθήνα και Σίφνο.

Κατασκευή Ιστοσελίδων emads.gr