Η ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ για >500λτ 1,33 € ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Μηχανογραφημενη Εκδοση Κοινοχρηστων
  • 7604
  • 0

Μηχανογραφημενη Εκδοση Κοινοχρηστων

Η KomisOil αναλαμβάνει την έκδοση των κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας, χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα μηχανογράφησης. Είτε χρησιμοποιείτε κεντρική θέρμανσή είτε αυτόνομη ή φυσικό αέριο, σας παρέχουμε σαφείς, αναλυτικούς υπολογισμούς των δαπανών της πολυκατοικίας με απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ο επιμερισμός των εξόδων μιας πολυκατοικίας αποτελεί μία από τις βασικότερες εργασίες του διαχειριστή. Εμείς, στην KomisOil σας βοηθάμε να απαλλαγείτε από αυτό το βάρος και τα επιμέρους καθήκοντα που απαιτούν χρόνο, αναλαμβάνοντας την έκδοση και τη διαχείριση των κοινοχρήστων με εύκολο, απλό και κατανοητό από άλλους τρόπο.

Αναλυτικότερα, η κάθε έκδοση κοινοχρήστων περιλαμβάνει:
– Διπλότυπη συγκεντρωτική κατάσταση των δαπανών
– Ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα
– Εξοφλητική απόδειξη τόσο για τον ενοικιαστή όσο και για τον ιδιοκτήτη.

Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ελαχιστοποιούμε το χρόνο που χρειάζεστε για τη συμπλήρωση των κοινοχρήστων, αφού, με ένα κλικ, μπορείτε τώρα να μας αναθέσετε ηλεκτρονικά την έκδοσή τους. Συμπληρώνετε την φόρμα μέσα σε λίγα λεπτά, με ασφαλή τρόπο, με τη νέα μας υπηρεσία Online Συμπλήρωσης Κοινοχρήστων.

Μπορείτε να μας αναθέσετε την έκδοση των κοινοχρήστων σας τηλεφωνικά, μέσω φαξ καθώς επίσης και με e-mail.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε ο εξειδικευμένος σύμβουλός μας να σας ενημερώσει για το πακέτο που σας ταιριάζει και θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων emads.gr